Broekmanlogistics.com 🡕

Technisch Medewerker

Weert / Nederland

Voor onze gloednieuwe locatie in Weert zijn wij op zoek naar Warehouse medewerkers.

Rijd jij straks voorbij in ons 55.000 m2 grote warehouse op die spiksplinternieuwe Kubota graafmachine? Wil jij als individu dagelijks het verschil maken door mee te werken aan het uitleveren van 150 tot 200 graafmachines per dag? Heb jij oog voor detail en kwaliteit? Solliciteer dan snel op deze functie en start je carrière bij Broekman Logistics in Weert.

Jouw werkzaamheden als Technisch Medewerker in Weert

Jij en de machine, daar draait het om in deze functie. Als technisch specialist ben jij van A tot Z verantwoordelijk voor de complete order per machine, waarbij het gaat om aanbouwwerkzaamheden en modificaties. Je levert topkwaliteit en bent uitermate trots op het eindresultaat.

Hoe ziet je werkdag eruit?

  • Aan het begin van de dag bepaal jij met je collega’s en teamleider welke graafmachines klantspecifiek klaargemaakt moeten worden die dag.
  • Je graafmachine is er klaar voor; Jij verzamelt de benodigde onderdelen en neemt de werkinstructie van de machine door.
  • Je sleutelt aan de machine en je controleert de onderdelen op schade en compleetheid. Mochten hier afwijkingen in zijn, meld je deze bij je teamleider.

Klaar? Dan test je de machine en geef jij als technisch expert de machine vrij. Deze machine is klaar om uitgeleverd te worden. Door jouw werkzaamheden draag je direct bij aan de totale klanttevredenheid van onze opdrachtgever Kubota.

Hoe ziet je werkdag eruit?

  • Je werkdag start met een Kick-off meeting met je teamleider. Tijdens deze meeting worden de prioriteiten en werkzaamheden van de dag bepaald.
  • Als onderdeel van het logistieke team ben jij vandaag verantwoordelijk voor het uitleveren van 150 graafmachines en lossen jullie samen 18 tot 24 containers.
  • Jij rijdt de graafmachines naar de werkplaats. Machines die gereed zijn, neem jij mee terug.
  • Je ontvangt de chauffeur die aan de poort staat en wijst hem het dock toe waar de lading gelost kan worden.
  • Aan het eind van de dag zorg je dat je werkplek netjes is; je helpt nog even mee met aanbouwwerkzaamheden of je maakt nog een paar orders gereed.

Als je werkzaamheden erop zitten ga je met een voldaan gevoel naar huis. Je hebt inmiddels aardig wat kilometers lopend afgelegd dus je stappenteller zegt dat het tijd is voor ontspanning!

Wij zoeken:

Sleutelen aan motoren, brommers of auto’s? Een oldtimer aan het restaureren? Ervaring als monteur of machinebouwer op school of in de praktijk? Wij zoeken jou!

Voor de functie van technisch medewerker zoeken wij kandidaten die affiniteit hebben met techniek. Er zijn verschillende gradaties in de zwaarte van het werk waardoor we zowel op zoek zijn naar kandidaten die van hun hobby hun werk willen maken alsook naar kandidaten die in het bezit zijn van een afgeronde technische opleiding of technische werkervaring.

Je beheerst de Nederlandse, Engelse of Duitse taal in woord en/of geschrift en je bent in staat om werkinstructies te begrijpen en op te volgen.

Wat bieden wij de Technisch Medewerker

Een uitdagende werkomgeving! Een rol waarbij je bij aanvang begeleid wordt door een ervaren monteur en kennis opdoet over het ombouwen van standaard graafmachines. 

Je startsalaris ligt tussen de € 2400 en € 2600 bruto per maand. Verder tref je bij Broekman Logistics een fijne werk/privé balans aan. Je werkt namelijk in dagdiensten, van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 16.30 uur.

De nieuwe locatie van Broekman Logistics in Weert is zeer goed te bereiken vanaf de A2 en ligt als strategisch middelpunt vlakbij steden zoals Sittard-Geleen, Roermond, Eindhoven en Venlo.

Tot slot is een vast dienstverband bij Broekman Logistics een reëel vooruitzicht!

Solliciteer direct

Wil je meer informatie over deze vacature?

Bozena Jedrysik