Broekmanlogistics.com 🡕

Warehouse Medewerker

Weert / Nederland

Voor onze gloednieuwe locatie in Weert zijn wij op zoek naar Warehouse medewerkers.

Rijd jij straks voorbij in ons 55.000 m2 grote warehouse op die spiksplinternieuwe Kubota graafmachine? Wil jij als individu dagelijks het verschil maken door mee te werken aan het uitleveren van 150 tot 200 graafmachines per dag? Heb jij oog voor detail en kwaliteit? Solliciteer dan snel op deze functie en start je carrière bij Broekman Logistics in Weert.

Jouw werkzaamheden als Warehouse Medewerker in Weert

In ons nieuwe warehouse in Weert verzorgen wij voor marktleider Kubota het Europees Distributie Centrum (EDC). Als Warehouse medewerker ben je een onmisbare schakel in ons logistieke proces en kun je oprecht trots zijn op je dagelijkse prestaties.

Hoe ziet je werkdag eruit?

  • Je werkdag start met een Kick-off meeting met je teamleider. Tijdens deze meeting worden de prioriteiten en werkzaamheden van de dag bepaald.
  • Als onderdeel van het logistieke team ben jij vandaag verantwoordelijk voor het uitleveren van 150 graafmachines en lossen jullie samen 18 tot 24 containers.
  • Jij rijdt de graafmachines naar de werkplaats. Machines die gereed zijn, neem jij mee terug.
  • Je ontvangt de chauffeur die aan de poort staat en wijst hem het dock toe waar de lading gelost kan worden.
  • Aan het eind van de dag zorg je dat je werkplek netjes is; je helpt nog even mee met aanbouwwerkzaamheden of je maakt nog een paar orders gereed.

Als je werkzaamheden erop zitten ga je met een voldaan gevoel naar huis. Je hebt inmiddels aardig wat kilometers lopend afgelegd dus je stappenteller zegt dat het tijd is voor ontspanning!

Wij zoeken:

Voor de functie van Warehouse medewerker zoeken wij echte teamspelers. Iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die goederen op de juiste manier kan laden en lossen en Just-in-Time de onderdelen kan leveren voor de assemblage. De juiste werkmentaliteit en motivatie is de belangrijkste voorwaarde voor deze functie. Werkervaring of een achtergrond in de logistiek is een pré. Daarnaast beheers je de Nederlandse, Engelse of Duitse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij de Warehouse Medewerker

Door de opslag van spiksplinternieuwe graafmachines binnen een gloednieuw warehouse garanderen wij jou een uitdagende werkomgeving! Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om werk gerelateerde cursussen te volgen en certificaten te behalen.

Je startsalaris ligt tussen de € 1951,- en € 2116,- bruto per maand. Daarnaast tref je bij Broekman een fijne werk/privé balans aan. Je werkt namelijk in verschoven dagdiensten, van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 16.30 uur of van 10.30 uur tot 19.00 uur. Alleen deze late dienst draaien is ook een mogelijkheid.

De nieuwe locatie van Broekman Logistics in Weert is zeer goed te bereiken vanaf de A2 en ligt als strategisch middelpunt vlakbij steden zoals Sittard-Geleen, Roermond, Eindhoven en Venlo. 

Tot slot is een vast dienstverband bij Broekman Logistics is een reëel vooruitzicht!

Solliciteer direct

Wil je meer informatie over deze vacature?

Bozena Jedrysik